Mindeord om Jenny Østergård Mikkelsen

Den 11. marts sov Jenny stille ind efter længere tids sygdom.

En ildsjæl i Stenderup Krogager er her ikke længere.

Hele byen fulgte med i Jennys kamp for, at blive rask og komme videre med det liv som hun elskede, rollen som mor, mormor og farmor, var hun slet ikke klar til at slippe.

Det frivillige foreningsliv i Stenderup Krogager stod også hendes hjerte nær. Hun var en allround ildsjæl. Jenny kunne alt. Om det var at bage, lave blomsterbuketter, servere i hallen, gå rundt og opkræve medlemskontingent, sige velkommen til byens nye indbyggere, så var Jenny på pletten.

Hun nød det og ofte i selskab med Inger. Når Jenny og Inger gik tur i byen tog det lang tid, ikke fordi de gik langsom, men fordi de stoppede op og talte med alle dem de mødte på deres vej, og alle ville også gerne tale med dem. Det er en god egenskab at have, og det havde Jenny, fordi hun altid var glad og positiv, så man efter sin snak med hende gik glad videre på sin færd.

Hun sørgede også for at vi kom rundt og besøgte hinanden, da hun arrangerede ”Running Dinner”. Vi hyggede os, da vi løb rundt og spiste hos nogle vi måske ikke kendte og aldrig havde besøgt.

Der er ikke mange i Stenderup- Krogager der ikke viste hvem Jenny var, og det er Jennys fortjeneste, for når man interesserer sig for andres ve og vel, og altid er parat med en hjælpende hånd, så bliver man vellidt og derfor har hendes bortgang berørt os alle.

Vi sender også vores kærligste tanker til Anette og Tommy, samt deres familie.

At livet det er livet værd
På trods af tvivl og stort besvær
På trods af det, der smerter
Og kærligheden er og blir’
Og hvad end hele verden sir’
Så har det vore hjerter,
Æret være Jennys minde.

Af Anna Lise Dahl Thorstensen og Lona Linding

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s