“Nu tændes tusind julelys”

Lørdag den 24. november hjalp 86 børn, og næsten ligeså mange voksne, med at finde Julemanden. Han var slentret gennem byen og havde efterladt et spor af risengrød efter sig, indtil han til sidst var faldet i søvn.
For at juletræet og julelysene i byen kunne tændes, så skulle Julemanden selvfølgelig findes. I samlet flok gik børn og voksne gennem Købmandens have, ned af Storegade, videre ad Pileallé til de nåede stien til Storegade igen. Der var ingen Julemand at se. De gik over vejen til Engbo, og bag ved Engbo i gårdhaven fandt de ham endelig. Her sad Julemanden og sov. Han var svær at vække, men med nok dedikation fra børnene vågnede han endelig op, og de viste ham op til købmanden. Her blev juletræet tændt, der blev sunget På Loftet Sidder Nissen og Søren Banjomus, og Julemanden fik uddelt godteposer til alle børn.

Købmanden havde sørget for kaffe, te og saft, samt pebernødder og brunkager. I Købmandsbutikken afleverede børnene julesokker, som Julemanden hver søndag vil fylde lidt lækkert i. I baglokalet var der linet op til at kunne lave guirlander, så Købmanden kan vinde 10.000 kr. til Engbo (læs mere HER).
Sdr. Omme Bageri var på besøg og kogte klejner, som kunne købes med hjem til kaffen.

Arrangementet sluttede af med en smuk tale af Anni Mathiesen, hvorefter lysene i det store træ på den gamle hotelgrund blev tændt. Træet kan ses på lang afstand og skinner så smukt. Dette er endnu et resultat af opbakning og sammenhold i Stenderup Krogager – det kan vi alle være rigtig stolte af.

 

Nu da både julelysene i lygtepælene, juletræerne og træet på hotelgrunden er tændt, så vil Fællesrådet gerne ønske alle borgere i og omkring Stenderup Krogager en rigtig dejlig jul!

Herunder findes lidt billeder fra arrangementet. Flere billeder kan ses på Fællesrådets Facebookside.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s