Bankospil var et hit

Fællesrådets bankospil i Teglgaardshallen var igen i år meget godt besøgt. Der var omkring 110 voksne og børn, som deltog i arrangementet. Stemningen var god, og der blev delt mange fine præmier ud til både store og små.
1 række gav noget, som kunne pifte julestemningen lidt op (f.eks. juledekoration), 2 rækker blev belønnet med to Fredagsmenuer fra Allan’s Dinér, og til kortet fuld gik de heldige vindere hjem med and og tilbehør.

I pausen kunne folk nyde varme æbleskiver inden vores store amerikanske lotteri gik i gang. Grundet problemer med levering af lodder måtte vi ty til alternative farver, men ellers forløb arrangementet efter planen.

Tak til alle dem, som deltog i arrangementet. Vi håber, at I alle havde en dejlig aften, og at I vil deltage igen næste år.

Med venlig hilsen
Fællesrådet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s