“Vor gamle Fane, vort Dannebrog”

Sådan starter en sang af H.C. Andersen – så bliver det ikke mere dansk. Men hvad skyldes så denne artikel? Jo, nu skal du se: Som det skarpe øje måske har opdaget, så svajer flagene igen så smukt i byen, og det har de gjort i et par uger nu. Flagene er genbrugt fra sidste år, og Dannebrog viser sig igen i år fra sin yndefulde side. De skaber en dejlig stemning i byens gader og kontrasten til sen-forårets klare, grønne farve er ren æstetik for øjet.

I går, den 7. maj, hang flagene så også parat til at tage imod byens konfirmander, og de velklædte unge mennesker kunne nyde synet af dem og den smukke natur, mens de blev kørt i deres flotte biler gennem byens gader.
I den anledning vil vi i Fællesrådet gerne lykønske alle byens konfirmander. Vi håber, I havde en dejlig dag med jeres familier i det skønne vejr!

Vi håber også, at alle byens borgere endnu engang får glæde af at have de rød-hvide farver hængende ude foran køkkenvinduerne. Du kan nyde synet af flagene hele sommeren igennem, hvor vi håber på solskin og dejligt vejr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s