Velbesøgt juletræsfest i Teglgaardshallen

Omtrent 200 børn og voksne var samlet til juletræsfest lørdag den 26. november 2022. Den traditionsrige begivenhed, der normalt finder sted på Min Købmands parkeringsplads, var i år rykket i Teglgaardshallen.

Først var børnene ude og finde Julemanden, som havde taget ophold i Ravnsborg. Derefter gik vi tilbage til hallen, hvor alle børn fik udleveret en julekugle, som de skulle hænge på juletræet i hallen. 

Julestemningen var i top, da vi dansede om juletræet, og så skulle alle børn selvfølgelig have en slikpose af Julemanden.

Børnene kunne også aflevere en ønskeseddel til Julemanden. Der blev desuden trukket en heldig vinder af et gavekort til Legekæden. Vinderen blev Johanne Bøge Rasmussen – stort tillykke!

Derefter kunne alle fylde deres drikkedunk, som Min Købmand havde sponsoreret, med saft. Der var også æbleskiver til alle, store som små.

Denne super hyggelige dag sluttede med at juletræerne udenfor blev tændt med hjælp fra Julemanden og fra børnene.

Der er selvfølgelig også julelys at finde i lygtepælene, der netop forinden arrangementet var blevet sat op og installeret af en flok frivillige, friske gutter – det sætter vi alle i byen meget pris på, at I har lyst til at gøre.

Normalt er der også juletræer at finde ved indfaldsvejene til byen. Grundet energikrisen har vi dog valgt at droppe dem i år. På den måde kan vi i byen forene både julehygge og samfundssind.

Juletræsfesten blev afholdt af SKIF Juniorklub, Min Købmand og Fællesrådet. Se de stemningsfyldte billeder fra arrangementet herunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s