Covid-19 har spredt sig i byen

Det er vidst ikke længere ukendt for nogen som helst, at vi i Stenderup Krogager i denne tid er hårdt ramt af Covid-19. Med et smittetryk på over 3000 tilfælde pr. 100.000 indbyggere i Stenderup Sogn, og en meget usædvanlig skoledag på Stenderup Skole i fredags, hvor kun én elev mødte ind, så har situationen herude fanget de helt store mediers interesse. Vi har herunder samlet en række artikler fra nyhedsmedierne.

JydskeVestkysten

TV 2

Ekstra Bladet

TV Syd

Det har været dejligt at se den store indsats, som borgerne i byen har gjort, ved at blive testet. Det har resulteret i en positivprocent på næsten 13% i sognet, mod den landsdækkende positivprocent på 1,8%. Vi er sikker på, at I alle har haft glæde af Region Syddanmarks testbil, som søndag den 7. november har holdt til ved Idrætscentret. Her er den også at finde i dag, mandag den 8. november, i tidsrummet 10-16. Vi opfordrer jer selvfølgelig til fortsat at benytte jer af tilbuddet, så vi igen kan få banket smitten i bund ved at bryde smittekæderne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s