Deltag i årets affaldsindsamling

Årets affaldsindsamling nærmer sig. Datoen i år er, grundet pandemien, flyttet fra den 26. april til lørdag den 19. september. Som sædvanligt mødes vi kl. 9.30 ved Madpakkehuset på Øparken. Vi forventer at være færdige ved middagstid.
Vi sørger for kaffe, rundstykker og håndsprit, hvis I sørger for god afstand og godt humør.
Så hvis du kan hive nogle få timer ud af din lørdag, så håber vi på at se dig til affaldsindsamling – tag gerne naboen med.


19. september 2020 samler hele verden affald i anledning af World Cleanup Day 2020. World Cleanup Day afholdes hvert år den 3. lørdag i september for at sætte fokus på henkastet affald. Sidste år deltog mere end 20 millioner frivillige i 180 forskellige lande i. I år er vi med, så vi opfordrer alle, der har mulighed for at deltage, til at møde op ved Madpakkehuset den 19. september kl. 9.30.

Vi glæder os til at se jer!


Med venlig hilsen
Fællesrådet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s