Affaldsindsamling 2020 udsættes

Danmarks Naturfredningsforening har valgt at udsætte Affaldsindsamlingen 2020 fra den 26. april til lørdag den 19. september. Denne beslutning bakker Fællesrådet selvfølgelig 100% op omkring, og derfor flytter vi også vores lokale affaldsindsamling i Stenderup Krogager til denne dag.

19. september samler hele verden affald i anledning af World Cleanup Day 2020. World Cleanup Day afholdes hvert år den 3. lørdag i september for at sætte fokus på henkastet affald. Sidste år deltog mere end 20 millioner frivillige i 180 forskellige lande i. I år er vi med, så vi opfordrer alle til at sætte kryds i kalenderen allerede nu. Flere detaljer om arrangementet kommer senere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s