Fiskekonkurrence 2017

Igen i år er der blevet afholdt fiskekonkurrence i Stenderup-Krogager i forbindelse med byfesten. Det var d. 28. maj. Glade fiskere og ikke-fiskere mødte op til en hyggelig eftermiddag med os ved Østergård Put & Take, hvor, der udover fiskekonkurrencen, også blev grillet pølser og langet pilsner over disken til de spændte ‘tilskuere’.
Til selve konkurrencen deltog 20 friske voksne og 8 endnu mere friske børn. Det var klar til at give hinanden kamp til stregen.

Der blev desværre ingen fisk fanget hos børnene, og kun 4 fisk i voksenkategorien, men det var nok til at kunne uddele de meget fine præmier, som Fællesrådet fik sig erhvervet til konkurrencen. De heldige vindere i voksenkategorien blev:

1: Tobias, med sin fisk på 2,314 kg. Han vandt derfor både fiskestang og hjul, som var den flotte førstepræmie.
2: Glen, med sin fisk på 1,650 kg, og sin vundne elektroniske vægt.
3: Kristian, med sin fisk på 0,932 kg. Han fik tredjepræmien, som var en splinterny tang.

IMG_5848

Fællesrådet havde nogle ekstrapræmier, som blev fordelt ved lodtrækning mellem de deltagende børn. De heldige blev Jasmin, Philip og Marie. De vand hver især en kasket og en bøtte powerbait – så er de klar til næste års fiskekonkurrence!

IMG_5852

Stort tillykke til jer alle sammen. Vi ses igen næste år!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s