Ny udviklingsplan næsten i hus

Onsdag den 18. september mødte en flok engagerede Stenderup- Krogagerborgere op i Teglgaardhallen for at komme med idéer og input til byens nye udviklingsplan. Det er der kommet utrolig mange gode ting ud af. At vide, at lige netop borgerne får så stor indflydelse på den kommende plan, det bør vi alle være utrolig glade for. Derfor skal der lyde et stort tak til de 73 borgere på mødet, samt til alle dem, der har taget sig tiden til at svare på spørgeskemaet også.

Herunder ses billeder fra mødet.

This slideshow requires JavaScript.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s