Nyt år – ny hjemmeside

Kalenderen siger 2017 – det samme gør byen. Det er tid til en ny og forbedret hjemmeside!

Den gamle hjemmeside har længe været nede, og så har den kortvarigt været oppe at køre igen for herefter ikke at fungere igennem hele julen.
Vi havde muligheden for at bygge den gamle hjemmeside op fra bunden; en hjemmeside, som vi i mange år har været utrolig glade for. Men da valget stod mellem at bygge den gamle side op fra bunden eller lave en ny, så valgte vi, at det var på tide at starte på en frisk. Så vi starter året ud med at kunne præsentere en helt ny hjemmeside for jer! En side, som forhåbentlig kommer alle Stenderup-Krogagers borgere til gode.

Siden er stadig under opbygning (pr. 12.1.17), men du er meget velkommen til alligevel at se dig omkring og få dig et overblik over den nye opbygning.
Hjemmesiden administreres af Fællesrådet. Ønsker man at få noget på hjemmesiden, enten på vegne af sig selv eller en forening, så kontaktes den hjemmesideansvarlige på:

Mail: juliejensen1997@live.dk
Mobil: 42 20 22 45 (SMS)

Siden er optimeret til alle platforme, om så du er bruger af PC, tablet eller mobil. Vi håber at denne fleksible løsning kommer mange til gavn. Et eksempelvisning af hjemmesiden på forskellige platforme kan ses på billedet til dette opslag.

God fornøjelse med den nye side!

Venlig hilsen Julie Jensen,
på vegne af Fællesrådet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s